U bevindt zich hier: StartOver ons

pedicure over ons 1Pedicure Lelystad is opgericht door Sylvia Verbon, Medisch Pedicure is aangesloten bij de branche organisatie  PROVOET. Ik sta immers voor topkwaliteit. Ik ben o.a. opgeleid voor het onderdeel risicovoet waaronder de diabetische voetverzorging, reumatische voet, orthesiologie, nagelbeugeltechniek, anti druk technieken, cosmetische voetverzorging, voetmassage, wilde pediqure nagel reparatie en schoonheidsspecialiste. Ik ben pas tevreden als de behandeling optimaal is verlopen.

Het verzorgen van uw voeten gaat ook thuis verder, naast de gegevens tips, kan ik u ook voorzien van professionele verzorgingsproducten.

   

Wat kan ik voor u betekenen?

MOOIE VOETEN…… NIET VAAK ONZE EERSTE ZORG!!

Sylvia VerbonU ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon, Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Wist u dat wij in ons leven bijna 3x de wereld overlopen?

Misschien hebt u al eerder eens overwogen uw voeten te laten behandelen door een pedicure, maar dat om een of andere reden nog nooit gedaan. Dat kan zijn omdat u onbekend bent met wat een pedicure zoal doet, of u heeft misschien een beetje angst voor de instrumenten die daarbij worden gebruikt.

 

Cenzaa waar Huidverbetering en Wellness samengaan

Sylvia VerbonAls huidexpert en schoonheidsspecialiste is het opstellen van een passend behandelplan gebaseerd op het huidtype van de klant 1 van mijn taken. Om ervoor te zorgen dat de huidconditie naar een optimale conditie gebracht en behouden word, is het adviseren en het thuis gebruik van een juiste behandeling en producten van groot belang.

Daarnaast ben ik ook adviseuse voor het merk SLIM Diet. Met de SLIMdiet assortimentbox vlieg je uit de startblokken. Recht op je doel af; een nieuwe gezonde leefstijl. De box is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden van SLIMdiet. Genoeg om het programma van zes dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen. Want na een week merk je echt al het verschil. De box ligt voor je klaar bij een SLIMdiet center Pedicure en schoonheidsspecialiste Lelystad. Voor slechts €59,95.

   

Wat betekent het lidmaatschap bij ProVoet

Het bezit van een branche goedgekeurd vakdiploma;

Het volgen van bij- en nascholing;

Het bijhouden van vakliteratuur;

Het  bezoeken van congressen, studiedagen en vakbeurzen;

De contacten met collega’s via regiobijeenkomsten;

Kortom, de pedicure en schoonheidsspecialiste die gemotiveerd en serieus met het vak bezig is, sluit zich
  aan bij Provoet en KRP..

 

Facebook   twitter1